Vad är Uniaden?

Uniaden

"Uniadens syfte är att ge studenter och näringsliv en möjlighet att träffas och knyta nya kontakter"

Uniaden är namnet på Umeå Universitets största och årligt återkommande arbetsmarknadsdag. 

 

Syftet med en arbetsmarknadsdag är att ge studenter en möjlighet att få inblick i näringslivet och för företag att träffa blivande arbetskamrater och få en uppfattning om vilka resurser som finns att tillgå från universitetsvärlden i dagsläget.

Uniaden arbetar för att skapa ett helhetskoncept och är därför inte bara en mässdag utan ett stort arrangemang kryddat med förberedande event, gästföreläsningar, kontaktsamtal samt en mängd andra kringaktiviteter. Uniaden erbjuder en plattform där studenter och företag kan knyta långsiktiga och personliga kontakter och här kan ni som företag träffa både teknologer, naturvetare, designstudenter, arkitekter, ekonomer, systemvetare och personalvetare.

Årets tema:

Är du bra på att jonglera, effektiv och driven eller en jäkel på huvudräkning? Har du jobbat i London, läst en kurs i astronomi eller kan det här med att behålla lugnet i stressiga situationer? Oavsett vad du är bra på och vad som gör just dig attraktiv och unik är det viktigt att kunna marknadsföra sig själv mot framtida arbetsgivare. Du kanske har framtidsmålen nedskrivna och klara, står och väger mellan flera olika alternativ eller helt enkelt inte har en aning om vad du vill göra? Oavsett framtidsplaner är ett starkt personligt varumärke steg ett, både för dig själv och framtida arbetsgivare, och något vi på Uniaden kommer att hjälpa dig med under året.

 
Tisdagen den 29 Januari går årets mässa av stapeln under temat ”Personal branding”. Missa inte chansen att inspireras, mingla och knyta kontakter inför ditt framtida yrkesliv! 

Spana gärna in vår senaste Uniaden film: 

http://www.youtube.com/watch?v=BkbdOmPDeAY